Väga pikk päev ja vähe maganud. Hetkel enesetunne ka üsna kehv tänu magamatusele. Igatahes, mainiks ära, et hea päev oli. Tore oli end nö tavalisena tunda. Eneselegi üllatusena olin täna jutukam, kui muidu - seda siis võõraste inimeste / uute tutvuste suhtes. Muidu sain veeta aega kallimate tsikkide seltsis ja nautida oma pilves olekut. Pilves magamatuse pärast.


Igatahes kurjustaks täna hea meelega mõne inimese kallal. Kõike ei saagi võtta ühe mõõdupuuna ja oodata asjadelt sellist tulemust, mida ainult sina soovid teiste tahtmisest lähtumata. Selle peale ütleksin, et kui on ikka silmaring väga kitsas ja mõistus otsakorral, siis sealt suust midagi asjalikku ei tule ega hakkagi tulema.


Enivei, sain täna jälle oma fotograafia oskuseid proovile panna. Ma armastan ilusaid pilte ja pildistamist. Kahjuks ei leia kunagi aega ja kannatust piltide jaoks. Täna sai minu motivatsiooniks Piiksu ilusad silmad päikesevalguse käes. Võtsin telefoni kätte ja hakkasin pildistama. Pildiseeria muutus väga mahukaks ja pikaks. Nende hulgas leidsin nii mõnegi pildi, mis mulle palju-palju meeldis. Siia tooksingi kaks pilti ära. Telefoni kohta peab mainima, et väga kvaliteetsed pildid on. Kaamera pix on 3.0. Eks vaadake ise ja imestage.






Ega midagi, vaatan Gossip Girli osa ära ja liigun enda fantaasiarikkasse unemaailma. Muide, tasapisi hakkab kevad juba end näitama. Põidlad pihku ja olgu lumi järgmise nädala lõpuks kadunud.


Head ööd nunnukesed! 




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar