Fail.

Toon kleidist mõned pildid. Olgugi, et need pole seljas ja täpselt ära näidatud, aga mingisuguse ettekujutuse see siiski annab. 



Tegime Rasmusega täna jalutuskäigu vahepeal Timole lolli nalja. Videos, kui aru ei saa, siis ma seletan talle umbes sellist teksti: "Otsisin su üles ja tunnen, et olen väga kiimas. Ega sa minuga seksida ei taha?" Eelnevalt mainitud, siis üsna loll nali, aga naerda sai. Toon siis video ka siia. 


Enivei, tuleb välja, et me mõlemad Rasmusega oleme tegelikult väga häbelikud jobud. Ühes kohas oli tore lugeda treenerite nimekirja, kuhu kuulusid tuntud nimed nagu Martin Parmas, Kaisa Oja, Marko Mehine?, jah. Sealt me põgenesime igatahes lõpuks ära. Shatees sai küll ära käidud, aga rohkem ei julgenud mujale minna. E-maili ja telefoniteel kontakteerumine on tunduvalt lihtsam.

Juhendajaga oli tore lugu. Ta oli küll õnnelik, et ma suutsin kõik ära teha ilusti lõpuks, aga ta sai sellest indu juurde. Küsis umbes: "Kas oleks mõeldav, et sa jõuad nädalalõpuks tegemata jäänud pool vähemalt ära teha?" See tähendab kuskil 700 tükki. Vaatasin talle kulm kortsus otsa, et unustagu ära, mille peale ta siis purskas naerma - üritades seda naljaks pöörata. Tee palju ära ja saad vastutasuks rohkem tööd. Nice.

Ahjaa, kui kedagi huvitab, siis on üks nunnu lugu. Mina räägin selles loos muideks vahepeal muusikasse: 


Igatahes, musidkallidpaid ikka veel kullakesed.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar