Nädalavahetus.

Nädalavahetus läks ülikiirelt mööda, et ei jõudnud kalli kaasaga filmilainelegi end lülitada. Käisime õetütre sünnipäeval ja hiljem veetsime aega õe juures ka. 
Sai kenasti lõdvaks lastud end, natukene mossitatud ja muidu niisama lollitatud. Mängisin hästi palju lastega, et selg jäi ka haigeks. Käisin kõige pisemaga batuudil pidevalt hüppamas. Hoidsin teda süles koguaeg ja see rõhus hullult seljale. See tähendab seda, et tuleb selga treenima hakata, kui see nii nõrk on. :)


Ega varsti hakkamegi Effuga trennis käima. 1 päev veel jäänud ja siis tervitame uuesti zumbat. Arvatavasti hakkame jälle otsast peale, nagu eelmine kord. Oeh :).


Kooli ja reservini jäänud vähe aega. Mõelda vaid, et praktika lõpuni jäänud 2 nädalat veel ja lõputöö esitamiseni on aega veel 2 kuud. Igal juhul tuleb hakata kõvasti tööd tegema, kuskile sellest veel ei pääse. Reserv saabub ka umbes 1,5 kuu pärast. Meie vastupidavus endiselt kestab ja suurendame seda veelgi. Me oleme ikka k**adima tublid olnud, et koos püsime endiselt. Au ja kiitus!


Projekti osas paistavad positiivsed uudised, selle jaoks tuleb ka aega leida ja ära teha väga korralikult.


Peale 20-ndat juunit saab puhkama hakata.Õnneks on väljas juba ilusad ilmad ja saab päikest natukene. Kahjuks tuletab see meelde, et selle kevadega kaasnevad aiamaa kohustused. Huvitav, kust ma selle jaoks aja välja võlun :).




Enjoy, musidkallidpaid. Päikest küllaga kaissu tibukesed.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar