Sähhh.

Jee, meie oleme haiged. Ühe õhtuga lihtsalt niitis haigus jalust. Homme kodune nagunii ei kavatse olla, kuna passil vaja järel käia ja apteegist vaja igast kraami kokku korjata. Muidugi ei saa mainimata jätta ka kodupoodi, kust saab osta mett ja küüslauku. Ilmselt pole vahet, kas osta või mitte, aga kuna ma tean oma haigusekulgu täpselt ja tean, et järgmised kaks nädalat hakkan kodune olema, siis need abivahendid ainult leevendavad olukorda.

Üldiselt, täna alustasime esimest korda tantsuprooviga, millega tegeleme järgmised viis kuud. Esimene tantsutund päädis siis line- ja rahvatantsudega. Ilmselt moodustamegi nende stiilidega tantsukava, kuna grupile vaja midagi lihtsamat ja tahame siiski vaatemängu ka korraldada. Igatahes sai teada, mis tunne on teksadega ja saabastega tund aega tantsida. :)




Nädal tagasi tegi ilmataat meile toreda üllatuse, pakkudes meile külmakraade nii -25 kraadi. Nende miinuskraadidel on ju omad võlud ju. Korstnad suitsevad, pildi peale jäädvustada saab neid vägevalt. Muidugi karge külm muudab puud ka meeletult kauniks ja loob maalilise vaatepildi. 













Meil on tegelikult stress majas vaheldumisi. Kallis kaasa kostis üks päev, et kui tema on masenduses, siis mina ei tohi olla. Nii ongi, sest üks pool peab olema positiivne, kes toob päikese pilvede vahelt välja. Talv on meie jaoks kuidagi pikaks ja külmaks veninud, et luudes on väsimus ja igasugune jõud puudub. Päikest ka pole eriti, mis meie tujud paremaks muudaks. Päev on endiselt lühike ja see on juba pikalt kestnud. See kõik paneb nördima, kuna tekib kasutuna tunne - ei tee midagi asjalikku väsimuse ja jõu puudumise tõttu. Nädalavahetused mööduvad igati vingelt - vedeleme, sööme, vedeleme, sööme. Kaalunumbrid on igatahes tõusnud selle elustiili peale. :)



Armastan seda smaili :D .
Ähh, ei ole midagi. Tuleb üks plaan leiutada, kuidas sellest stressist ja rutiinist lahti rebida end. Üks pisike mõte on tekkinud, mille avaldan kõigepealt kallile kaasale homme. Ühte väikest head vaheldust oleks vaja. 

Ahjaaa, minul on teksad lõhki ja tahtmine on tõusnud värviliste teksade peale, mida on praegu hunnikutes müüki paisatud poodidesse. Oh, puberteet tuleb vist tagasi mul. Eks vaatab, ehk siiski matan selle mõtte sügavale maha. 



Tsikibriki, ilusat talve!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar