Uus aasta!

Oeh, saab see pikk mõnulemine ka läbi. Kahjuks :). 

Igatahes, 21. detsembrist algas kõik see trall ja lust pihta, mis kestis eilseni. Minu jaoks oli see üks tervikuna koostev aeg, kuna sai käidud ja tehtud palju asju. 

22. detsember sai peetud maha jõuluball, mis oli väga viisakas ja armas. Algus läks veidi nihu minu jaoks, aga see ei rikkunud pidu. Mängisime, seletasime, tantsisime, nautisime etendusi ja laulsime. Piltide pealt vaadates jääb mulje, et ma ainult seletasin mikrofoni otsas - eks nalja sai visatud ja rahvast mängule kutsutud. :)




23. detsembril sai haige oldud ja maale mindud. Lähedaste seltsis jõule tähistada on parim. Ma ei kujutaks jõule ette sõpradega pidutsedes. See on ikka perekeskne aeg. 

Sel aastal erilist jõulutunnet peal ei olnud, seega sai niisama puhatud. 


Paar päeva pidin tööl käima, kuid 31. detsember oli viimane tööpäev. Sai selleks puhuks taritud söögikraame sinna ja majarahvaga pidutsetud veidi. Armas ja kurb headaega jätmine oli. See koht muutus siiski nende kuude jooksul mulle armsaks, isegi töö ise. :) Pole midagi paremat, kui rahulolev inimene - tööga!

Lõunal sai koju tatsatud ja asjad haaratud ning Tallinna mindud. Kalli kaasaga kokkasime kahekesti aastavahetuse puhuks erinevaid roogasid hilisõhtuni välja. Ei tahtnud ta mind üksi jätta kokkama, seega muudkui aitas ja tegutses. 

Aastavahetuse road meie laual: 
Põhitoit: Kartul, kaste, liha
Snäkk: Kaneelisaiakesed, shampinjonidega sinihallitusjuust, tortillarullid, krõpsud jms. 

Kook pidi ka tulema, aga kõigil olid kõhud nii täis, et selle sai järgmine päev tehtud hoopis. Kohupiimakook nimelt. Hea lihtne teha. :)



Aastavahetuse ajal sai ilutulestiku ajaks Männikule mindud ja vaadatud pool tundi rakette. Vaade oli tervele linnale, seega saime pikalt jälgida, kuniks viskas üle. Kella 4 paiku sai ka õiendatud omaette:"minge magama inimesed, miks te ikka veel paugutate". Ja see jätkus veel mitu päeva, oeh :).

Peale aastavahetust oleme võtnud nõuks paari muutust läbida. Hetkene seis on enamvähem. Oleme teinud suuri edusamme ja lõhume igasuguseid rutiine ja harjumusi. Ses osas on mul hea tunne. :)

Üks rutiinilõhkumise näidetest on see, et eile läksime poodi ja ostsime lauamängu. Filmivaatamise asemel sai hoolega lauamängu mängitud. :) Wiiii. 


Igatahes rahvas!

Ilusat uut aastat, et asjad ikka läheksid ikka nii, nagu Te soovite!

Pakaa! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar