2018

Nonii, ongi viimased päevad käes enne, kui aasta vahetub. Selle aasta viimasel päeval ma ilmselt nukrutsen omaette, kuna aasta tervikuna on väga imeline olnud. Nii kahju on ära saata nii ilusat aastat. Loodetavasti tuleb uus aasta veelgi imelisem ja ägedam, aga paljusid asju ei suuda see siiski ületada.

Aasta tippsündmus oli meil ikkagi kihlumine ja abiellumine. Abiellumise plaanid olid meil juba mitu aastat tagasi, aga kõik sai teoks alles sellel aastal. Kihlumine oli meil traditsiooniliselt teistmoodi, kui tavaliselt paaridel. Meie lihtsalt rääkisime päev otsa meist ja lõpetasime selle vestlemise väga emotsionaalselt. See oli nii nunnu ja privaatne moment ning ilmselt ainuõige ka. Tollel päeval muidugi tähistasime seda sammu Mcdonaldsi burgerieinega. :)

Abiellumise kohta kirjutasin eelmise postituse. Kirja panin seda väga kaua, et kõik saaks ikka kirja pandud. See oli meie tippsündmus. Meie 21.08.18!

Lisaks neile oli aasta jooksul veel rida sündmusi, mis on ka väga olulised - töökoht ja kooli lõpetamine. Töökohaga olen enam, kui rahul. Nii põnev on mööda Eestit ringi tuisata ja teha maailma natukene paremaks kohaks. Jah, ülemus ütles kah, et me olemegi väiksed maailmaparandajad oma ametikohalt.

Kooli lõpetamine oli ka oluline sündmus, kuigi sellest on juba nii kauge mälestus. Viimane pool aasta oli kord kuus kooli ja ülejäänud aja tegelesin hoolega katseajaga. See oli üsna pingeline aeg, kuna katseaeg oli üsna raske ja ülejäänud vabal ajal olin praktikal.

Mis veel? Maakodu! Jah, just nimelt maakodu. See oli meie selle aasta parim otsus soetada maalapikene. Suve jooksul saime üsna palju tehtud. Maalapile kerkis kuur, välikäimla ja aiamajakene. Lisaks sai väga palju muud tööd tehtud, et muuta see kohakene mõnusamaks ja ilusamaks. Järgmisel aastal saame jätkata selle tööga ja eesmärgiks on suveks maale kolida. Sügisel ikka linnakorterisse tagasi.

2018 aasta suvi oli meeletult ilus. Ilmad olid megailusad ja maakodu andis palju juurde. Saime väga palju värskes õhus olla ja igakord kui sammud sinna seadsime, siis saime alati põnevates kohtades ujumas käia. Oh, see oli tegelikult megamõnus.

Uue aasta eesmärgid on hetkel üsna lahtised. Peamine ongi suveks maale minna, aga muus osas oleme üsna avatud meelega. Eks näis, mida põnevat elu meile pakub ja kui palju vägevaid asju me 2019 aastal korda saadame. Igav igatahes ei hakka ja igaljuhul on PÕNEEEEV.

Siin me nüüd oleme, saadame nüüd väga väga mõnusa aasta ära. 

Hea küll, uue aastani! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar