Türgi!

Oeh, pole jõudnud kirjutada siia päris tükk aega. Enne reisi läks üsna kiireks, tuli igast asju koju muretseda ja shopata hädavajalikke asju. Peale seda sai juba sadamas oldud, et reisiga algust teha. 





Mis siin ikka, ei hakka siiski midagi pikalt kirjutama. Hüppasime Soomest ja Saksamaalt ka läbi. Lennureisid ei ole põnevad, need on täis ootamist ja niisama istumist koguaeg. Koguaeg läksime tunnise varuga bussile, laevale, lennule jne, et jumala eest maha ei jääks. Õnneks ooteajad saime sisustatud naistejuttudega ja kohviga ning muu tegevusega. Samas tänu ooteajale tundub reis nii pikk olema endiselt.


Türklased on väga toredad ja sõbralikud. Pakkusid meile omaette kogemust, mida ei osanud uneski näha ja kõik oli super! Saime koolides käia ja linna uudistamas.. shopatud ja muidu lõbutseda. Tagantjärele igatsen seda aega väga, sest päevad olid koguaeg sisustatud. Seal oli mõnus kevad (meie mõistes suvi) ja inimesed ümber olid ääretult sõbralikult ja positiivsed. Saksamaale jõudes mu hing rõõmustas rohelisuse üle, võrratu. Meil Eestis algas aprill, aga lund endiselt sajab ja külm on. Loodetavasti suvi tuleb ikka täie rauaga, sest muidu poleks sellel mõtet. 













Mõned pildikesed reisist. Armastan neid pilte palju ja nad edastavad minu reisiemotsioone.

Nüüd aga vaja oma elu järjele ajada ja hakata tegutsema. Paradiis saab ka millalgi otsa, kuid tuleb veel ja veel.

Pakaahh!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar