Kevade idüll.


Heiiipaa!

Teate, sääsed on juba tagasi? Eile ajasin juba kodus üht sääske taga ja muidu puutun nendega trepikojas põgusalt kokku. Kevad on lõpuks käes oma heade ja halbade külgedega. Halbade külgede all mõtlen ma siiski vihma, sääski, gripihooaega jne .. :) Igatahes jätame need negatiivsed tahaplaanile praegu - lumi on kadunud, asfaldil on nii hea jalutada ja soe päike. See kõik annab energiat juurde ja muudab meele heaks.


Kassil on ka kevad pähe hakanud. Tema elus pole enam nii palju kohta magamisel ja niisama ringi jalutamisel vaid vastupidi. Koguaeg mõllab, jookseb ja on nagu pilve tõmmanud ennast. Pilve tõmmanud - vahepeal käitub väga kummaliselt ja seda ka siis suurte silmadega .. ja siis jookseb suvalises suunas minema. Tänu kevadele lähevad hommikuti kiiremini valgeks. Seetõttu on kassi ajaarvestus ka nihkunud ja üritab mind üles ajada varakult. Üles ajamiseks on käsile võtnud teised meetmed - jalutamine pea ja näo otsas, ründab küüntega mu jalgu (mis parasjagu teki alt väljas). Tänaseks on jalad kassikriime täis ja ennem suren teki all palavusse magades, kui lasen varvastel värsket õhku hingata. Mida ma küll temata teeksin. :)

Tegin mõned päevad tagasi paar pilti ka jalutuskäigu ajal. Kevadisi märke ja võlu peab ju pildile püüdma hakkama.  




Varsti alustan ma väikse projektiga kodus. Saan jagada ka siin igasuguseid nippe ja asju, et kuidas saada toa valgusküllaseks ja hubaseks odavalt - eriti odavalt. Hästi palju hakkab tulema just ümberdekoreerimist ja oma kätega meisterdamist. Kindlasti tuleb siia palju - palju pilte.

Seniks siis kõike hääd! Paid! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar