Lammutamine.

Kirjutan taas siin, kuna õnnestus vahepeal ennast ära külmetada. Tõbisena on blogi kirjutamine üks tore ajaveetmise viise, mida teha igavuse peletamiseks.

Üldiselt olen viimaseid kolme päeva peamiselt sisustanud unistamise ja planeerimisega. Nimelt, kuna korteris on üks sein maha tõmmatud ja pliit ka ära lammutatud, siis tähendab see seda, et varsti läheb remondiks. Sellega on siis lugu niiviisi, et me peame välja mõtlema põhivärvid, mis terves korteris olema hakkavad. 
















Noh, kindlalt on valget värvi ja ilmselt minu pealesurumisel ka pruuni. Valikus on veel miskine hall ja bees kah, ehk veel midagi. Igatahes arutelud käivad ja ammutame inspiratsiooni piltidest ning ehituspoodidest. Plaanis on, et köök ja koridor on elutoaga otseselt seotud ning sinna tapeeti ei pane. Selles suures toas värvime lihtsalt seinad ära, seetõttu ongi värvivalik üsna olulisel kohal lisaks muudele asjadele.

Paar päeva tagasi panime paika ka plaani, kus hakkavad lambid, pistikud ja lülitid olema. See on järgmine asi, millega me tegelema hakkame. Nädalavahetusel läheb ilmselt suure osa ajast koristamisele, kuna lammutusest tekkinud prügi on laiali. 



Igatahes on see äärmiselt põnev aeg ja tore on jälgida korteri progressi. Eile sai seal viimati käidud ja silmad pärani jälle imestatud. Täiesti teine ilme oli korteril ilma seinata. Samuti oli vahva käia kaasaga ehituspoes ning vaielda parkettide ümber. Tema sihib heledamate poole, mina tumedamate poole, seega kogu vaatlemine oligi selline: "Vohh, see on jumala äge", mille vastuseks oli: "Ei, see küll ei lähe". No näis, millise me kahepeale ära suudame valida. :)

Samuti on kogu sellesse töösse arvestatud loomi ka, seega püüame võimalikult loomasõbralikku keskkonda luua. Seepärast tapeet seina ei lähegi, kuna ühed söövad selle ära ja teine lihtsalt ribastab küünte teritamisega. Lõpus vaatame kindlasti kasutatud diivanit, kuna see ka ribastatakse niikuinii ära. Ühesõnaga on koduloomad esikohal kogu planeerimises. 
Ja lilled ka. Neile mõtlen ka juba nurki ning ideid välja, kuidas neid paigutada. 

Igatahes on lilledega aega ja tegeleme kõigepealt pakilisemate asjadega - elekter, ahi ja seinad! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar